KERAMIEK OP MAAT

Keramiek op maat

Ben je op zoek naar unieke keramiek die jouw interieur een persoonlijke touch geeft?
Wil je graag een gepersonaliseerd cadeau geven?

We vinden het belangrijk dat onze creaties passen bij jouw persoonlijkheid en interieur. Daarom bieden we keramiek op maat aan. 

Dit kan gaan van een tasje met een naam of gepersonaliseerde tekst voor een speciale gelegenheid, gebruiksgoed (tasjes, borden, kommen, …) in een specifieke kleur, een volledig servies volledig volgens jouw wensen, …

We werken met veel liefde en aandacht aan elk stuk, van het ontwerpen tot het glazuren. We zoeken naar de juiste technieken om jouw idee het best te benaderen. We maken gebruik van steengoedklei dat we hoog stoken zodat je nog lang zal kunnen genieten van onze keramiek. Ons werk is steeds voedselveilig en vaatwasbestendig.

Keramiek op maat aanvragen kan door onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op om  te bespreken wat we kunnen aanbieden. Van zodra de bestelling bevestigd is, maken we een test/voorbeeld. Als dat naar wens is dan houden we je op de hoogte van de verschillende stappen van het proces.

Belangrijke noot: Aangezien we in bijberoep werken (en volop in verbouwingen zitten), duurt het wat langer om de bestelling te kunnen opleveren. Laat zeker weten moest er een bepaalde deadline zijn voor het ontvangen van de keramiek, dan bekijken we of we ons daarop kunnen organiseren.

Wat mochten we al maken

Vraag hieronder je maatwerk aan

Na bevestiging hou ik je op de hoogte van de verschillende stappen via Whatsapp.
Geselecteerde waarde: 0

Volg ons verhaal op onze sociale media!

eline@atelieroo.be
BE 0776.791.242

Leeuwergemstraat 30
9620 Zottegem

Volg ons verhaal op onze sociale media!

eline@atelieroo.be
BE 0776.791.242

Leeuwergemstraat 30
9620 Zottegem